Redirectioneaza 2%

Noi îți mulțumim că ai ales să sprijini Fundația”Lumină în Suflet”!

Descarcă Declarația 230 privind destinația procentului de 2% din impozitul reținut pe anul 2018, completează cu datele personale și semnează! Nu este necesară completarea sumei! Termenul de depunere al formularului este 31 iulie 2019. Acesta poate fi depus doar de către contribuabilii care obțin venituri din salarii și pensii.

***Pentru celelalte tipuri de venituri (chirii, drepturi de proprietate intelectuală, dividende, alte venituri impozabile: venituri din activități sportive, PFA-uri, etc.) din care se poate redirecționa cota de 2% se va depune declarația unică.

Tu poți opta pentru reținerea și plata cotei de 2% direct la angajator. După declararea opțiunii, aceasta rămâne valabilă pentru 2 ani, conform OUG 25/2018, art. 79, alin. 4, art. 72, alin. 10.

Formularele 230 pot fi depuse astfel:

***Declarațiile 230 pot fi centralizate și depuse la ANAF de către fundație, fără să fie necesară depunerea individuală de către fiecare contribuabil în parte. Cererile sunt depuse la administrația financiară de către un reprezentant al nostru în baza unor documente prin care ne asumăm corectitudinea datelor din formulare.

După depunerea declarațiilor la ANAF, sumele donate prin redirecționarea cotei de 2% din impozitul anual vor fi virate către organizația noastră în cel mult 90 de zile.

Vă stăm la dispoziție cu informații suplimentare despre procedura de redirecționare a cotei 2%. Iata mai jos datele de contact:

FUNDATIA ”LUMINA IN SUFLET”
CUI: 23773960
Nr. inreg Judecatoria Pitesti: 1/RF/2008
Cont: RO24 BRDE 030S V724 5741 0300 deschis la BRD – GSG Pitesti
Adresa: Pitesti, Calea Craiovei, nr. 92, bl. V1, et. D2, jud. Arges
Persoană de contact: Claudia Bordei, Director Asistent Social: Mobil: 0755.154.492 ; Tel/Fax: 0248/211911; e-mail: fundatialuminainsuflet@yahoo.com