Redirectioneaza 3.5%

Noi îți mulțumim că ai ales să sprijini Fundația”Lumină în Suflet”!

Descarcă Declarația 230 privind destinația procentului de 3,5% din impozitul reținut pe anul 2019*, completează cu datele personale și semnează! Nu este necesară completarea sumei! Termenul de depunere al formularului este 25 mai 2020. Acesta poate fi depus de către contribuabilii care au obținut venituri (salarii și asimilate salariilor, din pensii și alte activități independente).

*Puteti opta pentru distribuirea sumei de 3,5% din impozitul anual pentru o perioada de 2 ani. In acest caz trebuie sa bifati in casuta corespunzatoare de pe formular.

Formularele 230 pot fi depuse astfel:

**Declarațiile 230 pot fi centralizate și depuse la ANAF de către fundație, fără să fie necesară depunerea individuală de către fiecare contribuabil în parte. Cererile sunt depuse la administrația financiară de către un reprezentant al nostru în baza unor documente prin care ne asumăm corectitudinea datelor din formulare.

Mai multe detalii privind procedura Formularului 230 le găsiți în OPANAF 614/2020

Noi va stăm la dispoziție cu informații suplimentare despre procedura de redirecționare a cotei 3,5%. Iata mai jos datele de contact:

FUNDATIA ”LUMINA IN SUFLET”
CUI: 23773960
Nr. inreg Judecatoria Pitesti: 1/RF/2008
Cont: RO24 BRDE 030S V724 5741 0300 deschis la BRD – GSG Pitesti
Adresa: Pitesti, Calea Craiovei, nr. 92, bl. V1, et. D2, jud. Arges
Persoană de contact: Claudia Bordei, Director Asistent Social: Mobil: 0755.154.492 ; Tel/Fax: 0248/211911; e-mail: fundatialuminainsuflet@yahoo.com