Voluntariat

Te vrem în echipa noastră de voluntari dacă ai înţeles ce înseamnă Fundaţia ”Lumină în Suflet”, dacă împărtăşeşti valorile noastre şi eşti motivat să reprezinţi Fundaţia ”Lumină în Suflet”!

Tu poţi oferi din timpul tău, din cunoştinţele tale şi din tot ceea ce ai mai bun sufleteşte, copiilor şi familiilor aflate în nevoie!

Fii voluntar!!!

Te vom recompensa cu diplome de voluntariat şi adeverinţe de practică!

Esti interesat? Atunci trimite-ne un CV prin e-mail la adresa: fundatialuminainsuflet@yahoo.com

„Intotdeauna mi-a placut sa pot face ceva folositor pentru alti oameni, in special pentru cei care se confrunta cu dificultati in a duce o viata normala. Fundatia „Lumina in Suflet” mi-a oferit ocazia de ajuta si, impreuna, am cunoscut oameni si locuri care ne-au ramas in amintire, prin viata si povestile lor. Consider ca sentimentul de a aduce un sprijin celor de langa noi este unul care nu poate fi inlocuit cu altceva, iar experientele la care am luat parte ca voluntar ma ajuta sa fiu mai toleranta, sa imi pese mai mult de cei din jur si sa ma bucur mai mult de ceea ce am”.Alexandra Şerban – Voluntar