Formular 230 online

    Date personale

    Adresa de domiciliu


    Declar că sunt de acord cu colectarea si procesarea datelor mele cu caracter personal de către Fundația ”Lumină în Suflet” în scopul strict al depunerii opțiunii mele de redirecționare a 3,5% către ANAF, până la data de 25 mai 2023. Datele înscrise nu vor fi folosite în scopuri de promovare a proiectelor Fundației ”Lumină în Suflet” sau de marketing și nu vor fi înstrăinate spre terți pentru folosire în alte scopuri.

    *Datele vor fi procesate de terți doar pentru comunicare internă și depunere electronică la organele fiscale (platforma de email, server website, portal ANAF, baze de date interne pentru realizarea de statistici, arhivă electronică).

    *În situația în care optați ca Fundația ”Lumină în Suflet” să depună formularul la ANAF în locul dumneavoastră, vă rugăm să țineți cont de faptul că urmează să primiți o scrisoare de înștiințare cu privire la opțiunea exprimată. Aceasta este procedura ANAF de prevenire a abuzurilor de completare și a falsului în înscrisuri și, dacă situația este conformă cu opțiunea exprimată de dumneavoastră, nu este nevoie să trimiteți răspuns către organul fiscal.