Bursa EDUCATIO

Mulțumim pentru aportul tău la Bursa EDUCATIO!

Proiectul Bursa EDUCATIO este dedicat elevilor și studenților cu medii excepționale, care demonstrează constant că pun dragostea de carte pe primul loc, că sunt dispuși să aloce pentru perfomanța lor timp, energie, silință și putere de muncă. Ei vor aloca aceleași valori mai departe în profesiile lor, vor deveni medici sau ingineri, diplomați sau dascăli, ofițeri sau manageri de care societatea românească are nevoie, pe care îi așteaptă și în care are crede.

Bursa EDUCATIO ridică de pe umerii familiilor lor povara financiară a acestor ani grei de eforturi și încercări! Prin efortul unor oameni ca tine, acordăm deja burse de studiu pentru 15 elevi/studenți.

Suntem datori, ca societate, să punem umărul la evoluția profesională a acestor tineri și să îi convingem, prin responsabilitatea și dăruirea noastră de azi, să aleagă România, să ramână acasă ca specialiști și cetățeni activi ai comunității din care cu toții facem parte!
Alătură-te acestui proiect al Fundației ”Lumină în Suflet”, contribuie direct la educația unui tânăr și marchează prin sprijinul tău încrederea că ei vor fi viitorii profesioniști!

  • Donează online pentru Bursa EDUCATIO:

Donație în cont:
Pentru donațiile în RON contul este:
RO61 BTRL RONC RT06 6321 5301
deschis la Banca Transilvania

Dacă doriți să sprijiniți celelalte programe ale Fundației ”Lumină în Suflet”, puteți accesa pagina de DONAȚII ȘI SPONSORIZĂRI

Aceștia sunt elevii noștri, modele de bună practică! Pentru susținerea pregătirii lor școlare și pentru a-le putea fi alături pe drumul pe care au pornit , ei au nevoie de sprijinul fiecăruia dintre noi! Dacă doriți să le cunoașteți povestea, puteți accesa link-urile de mai jos:

Premiantă din clasa I până la momentul în care scriem cu mândrie despre ea, Alina se numără printre copiii extraordinari pe care Fundația „Lumină în Suflet” a ales să îi însoțească pe drumul către performanță prin BURSA EDUCATIO. Muncește din greu de când a pășit în școală pentru rezultate, premii și pentru viitorul pe care își propune să îl construiască în domeniul managementului.

https://www.sursata.ro/alina-eleva-eminenta-campioana-mondiala-tinerii-trebuie-sa-ineleaga-faptul-ca-ei-sunt-singura-lor-limita

Un tânăr cum mai rar îţi e dat să întâlneşti printre cei din generaţia lui. Nu ezită o clipă atunci când vorbeşte despre planurile sale, fiind foarte determinat să obţină ceea ce şi-a propus. Gabriel Vintilă este elev în clasa a XII-a, profilul mate – info, la Colegiul Naţional „Alexandru Odobescu”. Îşi etalează planurile pe un ton răspicat, foarte sigur pe el şi ancorat în realitate, deşi este doar un adolescent. Îţi face plăcere să îl asculţi şi îţi oferă speranţa că România chiar are un viitor frumos.

https://www.sursata.ro/gabriel-tanar-de-950-cu-o-misiune-asumata-cariera-militara-pentru-sigurana-locului-de-munca-prestana-uniformei-i-disciplina

O adolescentă hotărâtă, care şi-a creionat parcursul pentru viitorul său, în paşi precişi, fără ezitări. Ți le prezintă atât de ferm, atât de coerent, încât – cunoscând-o și discutând cu ea – îți recapeți energia și încrederea în forța acestei generații de a decide pentru viitorul ei, de a acționa aplicat și de a performa cu o eficiență chirurgicală.

https://www.sursata.ro/florentina-elev-exemplar-fora-noii-generaii

Are un zâmbet molipsitor şi povesteşte cu plăcere despre pasiunile ei. Monica State este la un pas de examenul vieţii ei, fiind elevă în clasa a XII-a, profilul mate – info intensiv, la Colegiul Naţional „Alexandru Odobescu”. Încă de la 4 ani, în baza unui pact cu mama sa, a stabilit că va fi cea mai bună, aşa că, an de an, la şcoală, a muncit ca să fie premiantă. Ceea ce i-a şi reuşit, având medii peste 9,50 la un profil destul de greu. Îi plac materiile precise, ce pot fi și demonstrate, dar şi contrazise în scris, adică matematica, chimia şi fizica. Doreşte să rămână să studieze în ţară.

https://www.sursata.ro/monica-eleva-excepionala-a-argeului-unde-poate-fi-mai-bine-decat-acasa-in-tara-in-care-m-am-nascut-si-am-crescut

Veronica are 16 ani și te captivează din primul minut.  Un vocabular complex pe care nu ezită să îl folosească însă cu precizie inginerească. Picioarele bine înfipte în pământ, obiective clar stabilite, entuziasm controlat. E departe de casă. Stă în chirie. Pe măsură ce vorbești cu ea, face să pară că supraviețuirea într-un oraș străin, obținerea unei medii de 9,52 la „Zinca Golescu” și scrierea primului său roman sunt printre cele mai naturale lucruri din viața unui adolescent de 16 ani. 

https://www.sursata.ro/veronica-medii-de-950-la-zinca-golescu-scrie-deja-primul-sau-roman

Medicii români emigrează pe capete. Tot ce a produs și produce mai bun școala românească de medicină alege se profeseze și să performeze în spitalele și în centrele din afară, acolo unde – stimulați de condiții, aparatură și venituri – tinerii specialiști exportă ani de pregătire, de efort și dedicație.

https://www.sursata.ro/elena-medie-de-957-pregatiri-pentru-medicina-vreau-sa-fiu-un-doctor-bun-pe-care-oamenii-sa-il-iubeasca