BUCURIA CRACIUNULUI

Proiectul este realizat în spiritul Crăciunului și constă în organizarea unei campanii de colectare de jucării, cărți de povești, hainuțe și încălțăminte de iarnă, dulciuri și alimente specifice.
Donațiile se colectează, în fiecare an în perioada 20 noiembrie – 10 decembrie, la sediul nostru. Toate donațiile trebuie să fie în bună stare, să nu fie perisabile sau expirate, ambalate în cutii pe care să se menționeze conținutul, vârsta și genul.

Donațiile primite au fost completate cu produse specifice achiziționate de către Fundația ”Lumină în Suflet” astfel încât să le lipsească cât mai puține de pe masa de Crăciun.

La constituirea pachetelor pot contribui și firmele printr-un contract de sponsorizare, pe care îl găsiți în Donații și Sponsorizări/Redirecționare 20%.

Toate acestea vor ajunge la familiile cu copii aflate în zonele defavorizate ale județului Argeș

Mulțumim tuturor care ne-au fost și ne vor fi alături în acest demers! Împreună reușim să dăm acestor copii șansa la un viitor mai bun!

Decembrie 2019 – Bucuria Craciunului

Am dăruit bucurie copiilor din cadrul CSCD Campulung, CSC Sf. Constantin și Elena Pitesti și Școala Calotesti din comuna Budeasa. Copiii au primit incaltaminte de iarna, dulciuri, produse de igiena corporala și rechizite. Speram ca am reușit să facem parte din povestea lor de Crăciun.