Viziune, misiune si valori

Încă de la început, am fost uniţi de o viziune, aceea de a crea o lume mai bună pentru copii, tinerii şi bunicii noştri.

Misiunea noastră este de a contribui la educaţia şi cultura copiilor, la dezvoltarea lor personală, de a alina durerea celor aflaţi în suferinţă şi de a le oferi oamenilor o rază de speranţă.

Valorile după care ne ghidăm:

  • Responsabilitate socială

Cu toţii avem drepturi, dar şi obligaţii. Obligaţiile noastre sunt faţă de comunităţile în care activăm. Responsabilitatea este o valoare care conturează o viziune şi un viitor pentru fiecare dintre noi.

  • Respect

Fiecărei persoane îi este garantată dezvoltarea liberă şi deplină a personalităţii, îi sunt respectate statutul individual şi social şi dreptul la intimitate şi protecţie.

  • Solidaritate

Participăm, alături de alţi actori sociali, la sprijinirea persoanelor vulnerabile care necesită suport şi măsuri de protecţie socială pentru depăşirea sau limitarea unor situaţii de dificultate, în scopul asigurării incluziunii sociale.

  • Promovarea parteneriatului

Unde-i unul nu-i putere, unde-s doi puterea creşte. De cele mai multe ori succesul şi amploarea unui proiect sunt date de colaboarea între două sau mai multe entităţi. Obiectivele comune, conlucrează şi mobilizează toate resursele pentru asigurarea calităţii vieţii.