Responsabilitate Socială (2020)

Pentru Sociatetea Sisteme de Producție Cablaje Pitești – Lisa Draxlmaier, responsabilitatea socială nu este doar un concept, ci se manisfestă în adevăratul său sens prin acțiuni de sprijinire a comunității argeȘene.

În anul 2020, cu sprijinul companiei, Fundația „Lumină în Suflet” a donat Spitalului de Pediatrie Pitești – Secția Neurologie un aparat vital pentru diagnosticarea rapidă a copiilor, și anume un ELECTROENCEFALOGRAF – 25 canale NEURON – SPECTRUM – 64 , în valoare de 73.501,71 lei.

De asemenea, începutul de an școlar a reprezentat un nou prilej de a se implica în viața comunității, de acestă dată în educația copiilor din cadrul Școlii Gimnaziale “Nicolae Balcescu” din Pitești. Astfel, 27 de elevi care se confruntă cu dificultăți materiale, au beneficiat de ghiozdane cu rechizite școlare și produse de papetarie. Și pentru că anul acesta școlar este diferit, le-am pus în ghiozdane dezinfectant pentru mâini și măști de protecție. Totodată, 3 elevi cu rezultate foarte bune la învățătură, dar cu posibilități materiale reduse, au primit tablete pentru a putea desfășura orele în sistem online.